Alleen ga je sneller,
maar samen kom je verder

Ontwikkeling campagne voor het Stadlander Buurtcultuurfonds

Stadlander gelooft erin dat culturele activiteiten wijkbewoners met elkaar verbindt. Dat is goed voor de sociale betrokkenheid in de eigen buurt en de leefbaarheid in de wijk. Om deze activiteiten te ondersteunen is het Buurtcultuurfonds opgericht. 

Naast de kalender staat er ook de Stamppotroute op de planning. Binnenkort verschijnt er een planning met de route.

Jaarkalender met activiteiten

In opdracht van het Stadlander Buurtcultuurfonds ontwikkelde Klaassen ontwerp een jaarkalender. Met deze kalender wil Stadlander hun medewerkers motiveren om meer te gaan bewegen in hun eigen werkgebied, maar ook om ideeën te krijgen om een project te bedenken. Per maand wordt er vermeld wat er allemaal te doen is, maar ook waar je naar toe kunt gaan. Tevens is er ook genoeg ruimte om zelf aantekeningen te maken 

Stammpotroute 2021

In de eerste maanden van 2021 staat het Buurtcultuurfonds (coronaproof) op verschillende locaties in de Brabantse Wal en Tholen met heerlijke stamppotten. Het doel van het Buurtcultuurfonds is om mensen een hart onder de riem te steken tijdens de donkere dagen van het jaar. Voor deze route is Klaassen ontwerp ook betrokken geweest om een uitvouwbaar boekje te ontwikkelen met alle locaties van de stamppotroute.