Transparante en onafhankelijke dienstverlening

Website voor Home Invest

Home Invest is een service provider voor onafhankelijke financieel adviseurs. Met 350 aangesloten kantoren en 4 grote regiokantoren is Home Invest een middelgrote speler in de markt.

We hebben de content van de oude website in een nieuw responsive jasje gegoten en met een paar simpele illustraties de hoofdstukken geduid.

De oude inhoud in een nieuw jasje. Kleur en logo zijn gebleven. Wij hebben de stijl uitgebreid met bijpassende iconen.

Hergebruik door eenvoud

Een product van Home Invest is 123 afsluiten. Dit is een schadeverzekeringsvergelijkingstool voor de onafhankelijke adviseurs. We hebben een template gebouwd die gemakkelijk door een kantoor in de eigen huisstijl gezet kan worden waardoor de advsiseur met de eigen look and feel de klant optimaal kan bedienen.

We hebben voor deze tool van Home Invest een custos wordpress template gemaakt waarbij een afnemer van de template met een paar simpele variabelen een eigen huisstijl uitstraling aan de website kan geven. 

Als product van Home Invest is 123 afsluiten een tool voor financiƫle adviseurs. Klaassen ontwerp ontwikkelde een flexibele template die zorgt dat de gebruikers van 123 afsluiten hun eigen logo en kleur kunnen toevoegen zodat het een eigen product lijkt.