Alle kennis,
Alle zorg

Nieuwe website voor ziekenhuis Kempenhaeghe

Academisch Centrum voor Epilepsie Kempenhaeghe diagnosticeert en behandelt kinderen en volwassenen die (mogelijk) een complexe vorm van epilepsie, ernstige slaapstoornissen en/of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen hebben.

In de samenwerking met andere partijen was Klaasen ontwerp verantwoordelijk voor bouw van de website en de doorontwikkeling van het onderliggende CMS.

Communicatie is de sleutel

Voor Kempenhaeghe hebben we in het realisatieteam van de nieuwe website gezeten als bouwende partij. We hebben projectcommunicatie opgezet en deze fase van de totstandkoming van de nieuwe website gestructureerd. We hebben het projectmanagement programma scatch gebruikt. Deze tool is belangrijk om alle betrokken partijen continue van elke verandering op de hoogte te brengen. Planning en verwachtingen worden erin gezet. 

Het ontwerp werd aangeleverd waarna wij het gebouwd hebben en meegewerkt hebben aan het koppelen aan het eigen CMS van Kempenhaeghe. Het CMS zelf hebben we gebruiksvriendelijker gemaak en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. 

Als onderdeel van de behandeling voor epilepsie patiƫnten is het aanpassen van het eetpatroon soms wenselijk. Daarom heeft Kempenhaeghe een website door Klaassen ontwerp laten ontwikkelen als online kookboek voor ketogene recepten.