Vanuit betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken

InVolve Plus

InVolve Plus initieert projecten en participeert in samenwerkingen die een maatschappelijke waarde hebben. Door verbindingen te maken blijft een maatschappij intact en verandert het niet in losse eilandjes. InVolve Plus wil mensen betrekken en de regie geven over hun eigen leven.

Geef sturing en onderbouwing aan projecten in het sociale domein met de InVolve Plus methode.

De samenleving verandert en laat steeds grotere gaten zien tussen verschillende bevolkingsgroepen. In deze gaten liggen uitdagingen om verbinding te maken tussen mens en overheid en mensen onderling. Sociale Innovatie is een term die overkoepelend kan worden gezien als een manier om met nieuwe idee├źn de veranderde maatschappij te beschouwen. Vervolgens wordt naar oplossingen gezocht om de kloof een beetje te dichten. Dan kunnen projecten zijn die zelfredzaamheid prikkelen, of die kant en klare oplossingen bieden die echt een verschil kunnen maken in iemands leven.

Met InVolve Plus bundelen we specifieke krachten binnen ons eigen team met elkaar. Maar ook gaan we samenwerkingen aan met bedrijven die met eenzelfde mindset proberen het verschil te maken voor mensen die het vaak al lastig genoeg hebben.

InVolve Plus is een denktank. Wij bedenken oplossingen en zoeken naar de manier om het daadwerkelijk te realiseren. Deels in huis, maar zeker ook in samenwerkingen met andere partijen. We zoeken aansluiting bij gemeenten en appelleren het bedrijfsleven op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn allemaal onderdeel van dezelfde maatschappij en hebben allemaal te maken met verschuivingen. Hoe we hiermee omgaan en proberen te zorgen dat iedereen betrokken blijft is de kernmissie van InVolve plus.