Onafhankelijk
hypotheekadvies

Website - frontend development Hypotheek Visie

Hypotheek Visie is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 50 winkels in Nederland. Daarmee is Hypotheek Visie één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening.

Als partnerpartij van Newest Industry in Bergen op Zoom werkte Klaasen ontwerp aan de front-end van de Hypotheek Visie website

Krachten bundelen

Voor de nieuwe website van Hypotheek Visie hebben we een zeer goede samenwerking gehad met Newest Industry, eveneens uit Bergen op Zoom. Deze partij focust zich vooral op online platforms en is in deze opdracht met name de partij die alle technische koppelingen onder de nieuwe Hypotheek Visie website verzorgt heeft. Klaassen ontwerp heeft het grafisch ontwerp gemaakt en de frontend gecodeerd en opgeleverd. Een sterk projectmanagement zorgde ervoor dat de planning strak gevolgd werd en de oplevering volgens plan verliep.

Mobiele weergave is meer dan een verkleining van de desktopweergave. In de mobile first gedachte wordt de mobiele schermgroottes als belangrijkste uitgangspunt genomen van het ontwerpproces.