Over ons

Vanuit onze studio in Bergen op Zoom werken we met veel passie aan uiteenlopende communicatievraagstukken. Uw bedrijf is uw merk waaraan we samen met u vol zelfvertrouwen en trots werken. 

Ons werkveld is breed en zeer divers. Een corporate identity kan zich op allerlei dragers manifesteren. Websites, imagocampagnes, corporate branding, content creatie of social media zijn onderdelen binnen ons dienstenpakket die we op elkaar afstemmen. Al onze producten ontstaan vanuit een goed doordacht concept en zijn nooit toevallig. 

We hebben onze specilisatie in front-end webdevelopment. User interface en user experience zijn leidend in de vormgeving en we hebben een goed gevoel met de laatste trends en de leidende codeer-tendens in de markt.

Benieuwd naar ons werk?

Ons werkveld is breed en zeer divers. Een corporate identity kan zich op allerlei dragers manifesteren. Website, huisstijl drukwerk, een simpele folder tot een complexe brochure.

alle projecten

Service & dienstverlening

Alle facetten binnen onze dienstverlening vallen onder corporate branding waarbij de technische realisatie van websites als een extra specialisatie in ons pakket zit. We bouwen websites in-house wat als grootste voordeel heeft dat de lijnen tussen de ontwerper en webbouwer zeer klein zijn.

corporate branding

Vanuit en goed doordacht concept kan een huisstijl, of corporate brand ontwikkeld worden.

web development

Wij ontwikkelen in-house websites en online oplossingen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

content creatie

Content creatie is het maken van inhoudelijke componenten voor websites of drukwerk.

Klaassen Ontwerp Magazine
Nieuws

Schrijf je in voor ons magazine

Vanuit liefde voor mooie foto’s en een passie voor mooie letterypes is 31 pearls geboren. Ons eigen magazine waarin we per thema een mix maken tussen fotografie, typografie en minimalisch grafisch ontwerp.

lees meer

Specialisatie teams

Alle facetten binnen onze dienstverlening vallen onder corporate branding, waarbij de technische realisatie van websites als een extra specialisatie in ons pakket zit. We bouwen websites in-house wat als grootste voordeel heeft dat de lijnen tussen de ontwerper en de webbouwer zeer klein zijn.

Big Boost Video

Video is dè manier om doelgroepen te bereiken in een wereld van onbeperkt toegang tot internet.

InvolvePlus

Involve Plus biedt oplossingen die een maatschappelijke waarde hebben in onze samenleving.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een brainstorm sessie

neem contact op