Service & dienstverlening

Alle facetten binnen onze dienstverlening vallen onder corporate branding waarbij de technische realisatie van websites als een extra specialisatie in ons pakket zit. We bouwen websites in-house wat als grootste voordeel heeft dat de lijnen tussen de ontwerper en webbouwer zeer klein zijn.

Corporate Branding

Vanuit en goed doordacht concept kan een huisstijl, of corporate brand ontwikkeld worden. Maar ook een reeds ontwikkelde huisstijl moet eerst goed begrepen worden om te kunnen toepassen op een onderscheidende manier. Klaassen ontwerp heeft veel ervaring met het ontwikkelen en toepassen van corporate identities in diverse sectoren.

Een goed doordachte en evenwichtige huisstijl geeft een krachtige en zelfbewuste uitstraling aan een bedrijf. De richtlijnen die hieruit ontstaan zijn leidend in alle uitingen die gaan volgen.

Web Development

Wij ontwikkelen in-house websites en online oplossingen. Door onze ontwerpachtergrond ligt de focus sterk op front-end webdevelopment wat in feite neerkomt op alle zichtbare onderdelen van een website. Maar ook back-end activiteiten als CMS beheersing en het koppelen aan technische applicaties is iets waar we goed mee omgaan. 

We denken met de klant mee in het te beoogde doel van de website en stemmen daar onze aanpak op af. We zetten projectcommunicatie op zodat alle facetten die nodig zijn om een website te doen slagen overzichtelijk in een planning komen te staan.

Content Creatie

Content creatie is het maken van inhoudelijke componenten voor websites of drukwerk. Dit kan een serie iconen zijn, een video, een infographic, of een document waarin de richtlijnen zijn gezet voor een tekstschrijver.

Met video kan je heel toegankelijk en doeltreffend doelgroepen bereiken. Samen met zusterbedrijf Big Boost Video maken we bedrijfsvideo's die beknopt en duidelijk zijn. Dit soort inhoud is ideaal om te delen op social media, of om op de eigen website te plaatsen.

Bij de ontwikkeling van een website wordt de inhoud vaak als laatste gedaan. Dat zorgt dan vaak voor problemen of vertraging. Wij kunnen een content creatie traject sturen en zorgen dat de inhoud parallel loopt aan de technische ontwikkeling.